Enschede, PvE vd. Waalslaan (7-3-2021) 1

Confetti! Een jaar lang online workshops.

In een tijd waarin de terrassen weer open zijn en er meer versoepelende maatregelen volgen, maar tegelijkertijd de ziekenhuizen nog vol liggen, blikt onze collega Guido terug op een jaar lang online workshops.
In dit jaar hebben we van en met elkaar veel geleerd. Wat dan? En welke kansen liggen er voor onze opdrachtgevers? Hoe maakt het ons werk nog leuker, zodat we hier allemaal van kunnen profiteren?
 
Meer hierover leest u in zijn blog.

WeemvandeGuido_ICSAmsterdam

Andere werkwijze door online werken

"Na veel proberen, oefenen en uittesten ontstond een methodiek om het online werken ook echt als meerwaarde te zien in een proces."

Geleerde lessen
Samenwerken en elkaar inspireren vormt een belangrijke basis voor ons werk. Werken in Mural zorgt ervoor dat op één plek alle online werkvormen beschikbaar zijn. Zo kunnen we elkaar inspireren, van elkaar leren en zijn we altijd op de hoogte van de laatst ontwikkelde workshops en tools.
 
Mural heeft bovendien een grote fun-factor die het online werken aantrekkelijk maakt. Duimpjes, hartjes en confetti na afloop van een geslaagde workshop zorgen voor positieve energie in het proces!
 
Online werken draagt ook bij aan de reductie van onze afvalstroom. Dit klinkt misschien gek, maar met circa 400 projecten per jaar verzamelen we kilometers aan flip-over vellen, schrijfbare tafelkleden en post-its.