15 maart 2022

Geslaagde en inspirerende dag!

Landelijke dag ICS op de KNVB Campus in Zeist.

landelijke dag

Op het programma, dat verzorgd is door en voor collega’s, stond de kick-off van SheConsult. Met SheConsult zijn we de samenwerking aangegaan op het gebied van training en coaching van vrouwen gericht op het behoud van doorstroming. Tijdens deze kick-off werd een interactieve workshop gegeven over het mannen- en vrouwenbrein door Iris Sommer en Liesbeth Tettero.
 
Tijdens de presentatie van Bob van de Ven werden we bijgepraat over Management Drives. Hiermee richten wij ons op bewustwording, beweging en borging van het gedrag van medewerkers, collega’s en teams binnen onze organisatie.

landelijke dag
landelijke dag

Vitaliteit

Vervolgens was het tijd voor de wandellunch! We kregen een rondleiding over de KNVB Campus. We namen onder andere een kijkje bij de trofeeën, het teamhotel, de trainingsvelden van Oranje en het voetbal medisch centrum.
 
Meteen een mooi moment om de kick-off van ons vitaliteitsprogramma te starten. Hierin zijn wij de samenwerking aangegaan met Adaptics. Alle medewerkers ontvangen een uitnodiging voor een Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Wie meedoet krijgt de kans te ontdekken hoe vitaal hij of zij is en wat je kan doen om je vitaliteit te verbeteren.

Elkaar versterken

In de middag gingen onze collega’s in groepen uiteen. Voor een deel van onze adviseurs en projectassistenten stond de training voor Slim Netwerken op het programma. Onze stafcollega’s gingen aan de hand van de Management Drives met elkaar het gesprek aan om elkaar beter te leren kennen, maar ook te bespreken hoe ze elkaar kunnen versterken. Een ander deel van de adviseurs en communicatiemedewerkers gingen in gesprek met onze netwerkpartners. Wat zijn de actuele thema’s, waar kunnen we elkaar versterken en hoe komen we tot concrete acties? Een mooie wisselwerking.
 
Met dank aan Vereniging Netwerk Kindcentrum, Dutch Green Building Council, Kenniscentrum Ruimte-OK, Vereniging Sport & Gemeenten en Platform31 voor jullie komst en waardevolle bijdrage!

landelijke dag