(Europese) aanbesteding

 
Voor de selectie van de aannemer bestaan verschillende keuzemogelijkheden voor de wijze waarop wordt aanbesteed. Factoren die van invloed zijn op de te kiezen strategie zijn onder meer wetgeving & aanbestedingsbeleid, zeggenschap & invloed, risico’s, actuele marktsituatie en conjunctuur.

All Rights Reserved by Barbara Trienen Photography

Aanpak bij de aanbesteding

 
Tijdens het proces van de (Europese) aanbesteding zullen wij u adviseren en onze rijke praktijkervaring op dit gebied met u delen. We zien toe op naleving van alle vanuit regelgeving relevante aspecten en bewaken de procedure.
 
 
 
 

Duurzame aanbesteding

 
Er zijn diverse mogelijkheden om partijen zodanig te selecteren dat dit bijdraagt aan een duurzame ontwikkeling, bijvoorbeeld: duurzaam contracteren, circulair aanbesteden of prestatiecontracten. In deze fase worden tevens afspraken gemaakt over werkwijze en begeleiding in de realisatiefase indien methodieken als BREEAM WELL of emissiearm bouwen worden toegepast.
 
Ook in de realisatiefase bestaat de kans om de duurzame prestatie verder te verbeteren met inbreng van de kennis van uitvoerende partijen. Hoe dit wordt gewaardeerd, wordt vooraf verankerd in de aanbestedingsprocedure.

Aanvraagformulier

Meer weten? Laat dan uw gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.