BarbaraTrienen_IMG_9788_ICS-Locatie_Eindhoven__0021_06232020

Maatschappelijk vastgoed

Met doordachte plannen legt ICS de basis voor waardevolle stukjes samenleving. Fijne plekken om naar hartenlust te leren, leven, spelen, werken, zorgen en ontmoeten.

BarbaraTrienen_IMG_9788_ICS-Locatie_Eindhoven__0021_06232020

Vastgoed als onderdeel van de maatschappij

Wanneer we praten over maatschappelijk vastgoed, dan hebben we het over gebouwen met een publieke functie op het gebied van onderwijs en opvang, sport, cultuur, welzijn en zorg. Denk bijvoorbeeld aan: scholen en kinderopvang, culturele centra, gezondheidsinstellingen en sportaccommodaties. Maatschappelijk vastgoed is een relatief jong begrip, opgekomen vanuit toenemende behoefte om accommodaties beter te benutten/gebruiken. Nieuwe maatschappelijke voorzieningen in buurten en wijken worden dan ook steeds minder solitair gerealiseerd. Er is bijna altijd sprake van een combinatie van functies onder één dak.

Vastgoedadvies

Onze betrokken huisvestingsadviseurs en bouwprojectmanagers brengen ambities tot leven op het gebied van zorg, onderwijs, sport en welzijn. Waarbij de gebruiker centraal staat in het gebouw en het gebouw past in zijn omgeving. Wat complex is maken we helder en begrijpelijk. Met creativiteit, bevlogenheid en kennis van zaken ontwikkelen we plekken die blijvend betekenisvol zijn. Vandaag, morgen en overmorgen.
 
Onze bedrijfsfilosofie is gebouwd op vijf kernprincipes. Bekijk deze principes en onze bedrijfsvideo hieronder.
 
Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend kennismaken? Laat dan uw gegevens hiernaast achter en wij nemen contact op!

Aanvraagformulier

Uw vraag aan onze maatschappelijk vastgoedadviseurs:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureaufilosofie

Multidisciplinair

Multidisciplinaire teams zijn onze kracht. We brengen er alle aspecten van advies en bouwmanagement bij elkaar, zodat we gespecialiseerd en veelzijdig werken.

Bureaufilosofie

Kennisgedreven

ICS is gebouwd op kennis. Onze expertise maakt ons bijzonder en stelt ons in staat de beste oplossingen te vinden. We weten veel, maar zijn nooit uitgeleerd.

bureaufilosofie-groot-2

Innovatief en duurzaam

Bouwen voor de toekomst vraagt om een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen. We weten wat er speelt in onze markten, in de bouwsector én in de maatschappij.

bureaufilosofie-groot-2

Bureaufilosofie

Echt samenwerken

Teambuilding tussen alle betrokken partijen is de basis voor een succesvol functionerende projectorganisatie. Samen nemen en delen we onze verantwoordelijkheid.

bureaufilosofie-groot-2

Bureaufilosofie

Gepassioneerd

De mensen maken ICS. Samen zijn we een collectief van gedreven experts met hart voor ons werk. Plezier is daarbij onze belangrijkste bindende kracht.

bureaufilosofie-groot-2