Haalbaarheidsonderzoek

Met een haalbaarheidsonderzoek verkent ICSadviseurs de haalbaarheid van een nieuw project. Of het nu gaat om een business case of locatiestudie, wij kijken altijd vanuit verschillende invalshoeken en leveren maatwerk. Zodat u objectief een GO/NO-GO beslissing kunt nemen over uw huisvestingsvraagstuk. Bij zulke omvangrijke besluiten komt veel kijken. In een haalbaarheidsonderzoek duiken wij dan ook diep in uw vraag. Wij tonen aan of een project financieel, technisch, juridisch, maatschappelijk/politiek én praktisch haalbaar is.

Haalbaarheidsonderzoek biedt zekerheid

In onze haalbaarheidsrapportage brengen wij de voor u relevante invalshoeken in kaart en benoemen wij risico’s en knelpunten. Zo heeft u meer zekerheid bij het nemen van een beslissing. Ook maken wij in onze rapportage inzichtelijk welke vervolgstappen voor u gewenst zijn, zoals bijvoorbeeld ten aanzien van het ontwerp.
 
ICSadviseurs is uw partner voor de uitvoering van haalbaarheidsonderzoeken en business cases. Wij hebben de actuele kennis in huis én ruime ervaring met zeer uiteenlopende vraagstukken op het gebied van huisvesting in verschillende sectoren en markten.

IMAG0878

Aanvraagformulier

Meer weten?

Laat dan uw gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.