Kinderopvang

Het bouwen van een Kindcentrum is een proces met een eigen dynamiek en waarin cruciale keuzes worden gemaakt voor de lange termijn. Vanuit de gedachte dat de vorm volgt op de inhoud werken wij met opdrachtgevers uit het maatschappelijk domein aan het realiseren van duurzame huisvesting voor kinderopvang. Inspirerende omgevingen die aansluiten op de visie van de betrokken partijen.

Begeleiding in totstandkoming huisvesting; van eerste idee tot en met oplevering

Van eerste idee tot en met bouwprojectmanagement en de oplevering van het nieuwe gebouw staan wij bestuurders, teamleden en de kinderen bij. Ook kunnen we nadien nazorg voor het gebouw bieden. Met name in het domein voor kinderen van 0-12 staat of valt een goed gebouw met een inhoudelijke samenwerking waarin de betrokkenen vanaf het eerste moment toewerken naar een gezamenlijk doel en dit gedurende het hele proces helder voor ogen blijven houden. Op inspirerende wijze en vanuit onze jarenlange kennis en ervaring helpen wij u daar graag bij.

Meerwaarde inhoudelijke samenwerking

Strategisch Huisvestingsplan voor duurzame kinderopvang

Een strategisch huisvestingsplan (SHP) biedt inzicht in de verschillende opvanglocaties in een vastgoedportefeuille, het perspectief van de locaties voor de komende jaren, de noodzakelijke investering en het kijkt naar aspecten als spreiding van de locaties. Het is een belangrijk planningsinstrument voor de toekomstige locaties binnen de plaatsen waar opvang actief is, gebaseerd op een onderbouwde visie met duiding van ontwikkeling en context.