Architectenselectie

Een optimale match tussen opdrachtgever, architect en ontwerpopgave is cruciaal voor een goed eindresultaat: duurzame en functionele huisvesting die aansluit op de identiteit van uw organisatie. Architectenselectie is dan ook een complex proces met een hoop dilemma’s en keuzes. Als onafhankelijke partij begeleiden wij dit proces van begin tot eind: van het samen bepalen van selectie- en beoordelingscriteria, aanbesteding tot en met het ontwerp, realisatie en de oplevering van uw huisvesting. Wij hebben altijd volle aandacht voor het gebruikersperspectief en onderlinge afstemming, in elke fase van het proces. Wij kennen sinds 1955 het klappen van de zweep en zorgen voor een soepel verloop van de architectenselectie, terwijl u als opdrachtgever aan het roer staat.

Nieuwbouw of bestaande bouw architectenselectie

Niet alleen bij nieuwbouw is architectenselectie aan de orde. Ook bij bestaande bouw of renovatie komt een hoop kijken om een gebouw toekomstbestendig te maken. Denkt u eens aan de renovatie van schitterende, soms monumentale panden met zeer specifieke (gemeentelijke) eisen en regels? Of het aanpassen van een gebouw dat te groot blijkt voor de functie die het heeft?

Architectenselectie voor ieder

Of het nu gaat over een school, MFA, IKC, gemeentehuis, sporthal, Kulturhus of woon-/zorginstelling: wij zorgen ervoor dat u met de best passende architect aan de slag gaat. Dat doen wij zowel bij Design & Build als in traditionele constructies. Zodat er een gebouw ontstaat dat niet alleen duurzaam en functioneel is, maar ook aansluit op de visie en kernwaarden van de organisatie. Nu én op de lange termijn.

twickel-college-hengelo (1)

Onafhankelijke partij

ICSadviseurs verheldert samen met u wat nodig is en welke stappen u moet doorlopen om te komen tot de beste architect voor uw ontwerpopgave. Wij nemen door welke mogelijkheden en opties er zijn, zodat u een keuze kunt maken. Onze adviseurs leven zich in uw opdracht in. Als onafhankelijke partij is het ons belang dat u de juiste keuzes maakt in elke fase van het proces. Wij zijn kritisch en ervaren in het proces van architectenselectie. Wij zijn de partij die dit in Nederland het vaakste doet.

circulaire sloop stadskantoor Roosendaal

Aanvraagformulier

Informatieaanvraag

Meer weten? Laat dan uw gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.