15 juni 2022

Inspirerende dag voor collega's in het teken van sport en huisvesting

Gastvrije ontvangst op Sportcampus Zuiderpark

intro Hidde

Locatie met een verhaal

Heel bijzonder om deze prachtige locatie nu aan collega’s te laten zien. De Sportcampus Zuiderpark is namelijk een van de projecten waar ICSadviseurs in het verleden aan heeft mogen bijdragen.
 
Meer over het project en onze bijdrage leest u terug in de case hiernaast van Sportcampus Zuiderpark.

BTR_ICSCASE_SportparkZuiderpark_DenHaag_080_IMG_991920190416

Sport als katalysator

Het gevarieerde programma werd door en voor collega’s verzorgd. Tijdens een workshop Integriteit door Jan Landeweerd en Yvonne Ruiter van de ArboUnie werd de klokkenluidersregeling bespreekbaar gemaakt.

 

In het middagdeel namen een enthousiaste Erik Spiegelenberg en Paul Terpstra van Nijha ons mee in hun interactieve presentatie. Hoe kan sport als katalysator in worden gezet binnen het onderwijs, de zorg en gemeenten?

Gymzaal 2.0. en Atlethic Skills Model (ASM)

Hoe stel je een goed Programma van Eisen op voor de Gymzaal 2.0.? Hierover wist Pim Scherpenzeel van Scherp Advies ons meer te vertellen.

 
Jorick Hendriksen lichtte ons toe hoe het Atlethic Skills Model (ASM) is in te zetten in ons dagelijks werk.

 
Aansluitend gingen collega’s met deze sprekers in gesprek om showcases door te spreken als het ASM / Skills garden, het Expertisecentrum Nijha, de Beweegschool Alblasserdam en SMC2 & Fit concept door Fons Haafkes en Wouter Visser.

BTR_ICSCASE_SportparkZuiderpark_DenHaag_080_IMG_991920190416
BTR_ICSCASE_SportparkZuiderpark_DenHaag_080_IMG_991920190416

Sportieve afsluiting

 
Deze inspirerende dag werd afgesloten met een heerlijk dinerbuffet en voor de sportieve collega’s onder ons een beachvolleybaltoernooi in de Beachhal van de sportcampus!